TAPAHTUMA
Shutdown Festivalia juhlitaan 12.-13.7.2019 Helsingissä, Ääniwallissa.

ALUE
Tapahtuma järjestetään Ääniwallin sisä- ja ulkotiloissa, jotka ovat kaikki anniskelualuetta pois lukien parkkipaikan alue. Alueelle pääsee ainoastaan festivaalirannekkeella. Ääniwallin osoite on Pälkäneentie 13. Paikka sijaitsee julkisen liikenteen varrella.

IKÄRAJA
Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

LIPUT JA RANNEKKEET
Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan lipputyypistä riippuen rannekkeisiin festivaalialueen portilla. Kummankin lipputyypin ostaneet voivat halutessaan poistua ja palata festivaalialueelle vapaasti. Ovelta saa ostettua sekä yhden että kahden päivän festivaalilippuja, mikäli niitä on vielä jäljellä.

SECURITY FEE
Tapahtumassa on 3,5€ eteispalvelumaksu.

TURVALLISUUS
Paikan päällä ei hyväksytä minkäänlaista väkivaltaa, häirintää tai syrjintää. Jos kohtaat häiritsevää käytöstä, käänny välittömästi henkilökunnan, järjestyksenvalvojien tai tapahtuman järjestäjien puoleen.

MAKSUVÄLINEET
Yleisimmät pankkikortit, luottokortit sekä lähimaksu käyvät maksuvälineinä käteisen ohella. Nopeimman palvelun saa maksamalla käteisellä.

RUOKA
Festivaalin ruokatarjonnasta vastaa Bites Burgers. Käsityöhön ja laadukkaisiin raaka-aineisiin luottava Bites tuo festivaaleille tarjolle suositut liha -sekä kasvishampurilaiset ja perunasta käsin leikatut ranskalaiset.

WC-TILAT
WC-tilat löydät Ääniwallin takaosasta (päälavan vasemmalta puolelta) ja 1+1 huoneen vierestä (Main Stagen ja Club Stagen välinen huone). Lisäksi Ääniwallin terassialueella on pieni määrä bajamajoja.

KUVAAMINEN
Tapahtumapaikalla kuvaaminen on sallittua. Henkilökunnan kuvaaminen on kiellettyä.

CONTACT
info@shutdownfestival.fi